Malé záhlaví

Bezva 2 hodky

16.08.2017 Vašek

Moniku můžu doporučit, 2 nádherné hodiny sexu, Monča je moc milá a sexy, určitě budu opakovat!!!

Odpovědět

Teda máte v té Praze zoufalce

28.07.2017 Jantar z Budějovic

Jsem bych nešel ani slepej a hluchej.

Odpovědět

Re: Teda máte v té Praze zoufalce

29.07.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj,
tato rubrika, jak už její název napovídá, slouží pro recenze klientů, kteří u mě byli na schůzce, nikoliv jako místo pro vyjadřování obecních názorů bez znalosti věcí, to nedává zpětnou vazbu ani mě ani mým potencionálním budoucím klientům. Děkuji za názor, ale bylo to trochu mimo mísu. spíše to trochu vypovídá o určitém mindráku obyvatele Českých Budějovic vůči obyvatelům hlavního města. V předmětu zprávy jsi se nějakým způsobem identifikoval sám, já bych to sama lépe nenapsala.

Monika

Odpovědět

Jsi privát nebo soukromý být?

11.07.2017 Viktor

Ahoj Moniku, jsi na bytě jen ty nebo se jedná o klasický privát? Předem díky za odpověď. Viktor

Odpovědět

Re: Jsi privát nebo soukromý být?

11.07.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Viktore,
nejsem privát, schůzky probíhají v mém soukromém bytě, který mám jen pro tento účel, jinak tam nebydlí já ani nikdo jiný. Veškerá komunikace ať tady přes můj web, přes email nebo po telefonu probíhá přímo se mnou, tedy přes žádnou operatorku nebo jinou slečnu, jak tomu bývá u privát. Hlas, který uslyšíš v telefonu je tedy stejný, jako ten, který uslyšíš při osobním setkání a na bytě nenarazíš na jinou slečnu nebo jiného klienta jak tomu bývá na privátech. Vzhledem k tomu, že mě živí něco jiného mám sama největší zájem na tom, aby bylo vše maximálně diskrétní.

Monika

Odpovědět

Re: Re: Jsi privát nebo soukromý být?

19.07.2017 Petr

Bacha na ni, ona ma ochranku, ktery je jeji pritel, a kdyz neco udelas, treba pujdes bez gumy tak tam vlitne do pokoje a spouta te jak psa :) Bacha na to! Jo a ma bouchacku kdybys delal bordel v bordelu.

Odpovědět

Orál

10.07.2017 vittu

Ahoj Moniko, kde všude je možné se tě dotýkat při orálu v autě? I kozičky a kundička? :)

Odpovědět

Re: Orál

11.07.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj,
pokud se jedná o služby v autě nebo erotické masáže, tak všude, jen ne mezi nohy. U služeb klasického sexu u mě na bytě je to bez omezení.

Monika

Odpovědět

Jakou chut maji tvoje nozky

10.06.2017 Peta

Jakou chut maji tvoje pot na nohou? Chtel bych te navstivit o prazdninach a cichat i tvym nozkam, a jeste prodavas stare pouzite sandaly, boty, ponozky? Dik

Odpovědět

Re: Jakou chut maji tvoje nozky

23.06.2017 Monika Fastidiosa

Tak to fakt nevím, tam si nedosáhnu, to by musel posoudit někdo jiný...

Odpovědět



Tak ty jsi kus mlade kocky

02.06.2017 Petr

Myslel jsem podle fotek ze jsi nejaka stara milfa ale opak je pravdou, jsi nadherna modrooka blondyna!

Odpovědět

Re: Tak ty jsi kus mlade kocky

03.06.2017 Monika Fastidiosa

Tak teď nevím, jestli se mám urazit, že se ti nelíbí moje fotky, ale když mě chválíš za to jak vypadám reálu, tak mě to potěšilo. Díky :-) Monika

Odpovědět

Re: Re: Tak ty jsi kus mlade kocky

04.06.2017 Petr

Videl jsem te v uzamcenych galeriich, tam jde videt tvoje oci a trosku oblicej tak se me libijou jinak verejne fotky jsou trosku osklive ale nejsou spatne.

Odpovědět

Nebojis se

02.06.2017 peta

Nebojis se nebo mas svyho bodyguarda doma?

Odpovědět

Re: Nebojis se

03.06.2017 Monika Fastidiosa

No comment :-)

Odpovědět

Re: Re: Nebojis se

14.06.2017 Peta

Jestli mas jsem pripraven zabijet tvyho bodyguarda.

Odpovědět

Re: Re: Re: Nebojis se

07.07.2017 David

Prober se troubo!!!! Co to píšeš za hovadiny????

Odpovědět

NEJ KURBA

01.06.2017 P

NE VE ZLÉM.JSI KRÁSNÁ A KOURÍS NÁDHERNĚ,JEN TAK DÁL

Odpovědět

Re: NEJ KURBA

02.06.2017 Peta

A ma ohebne prsty na nohou? Kdyby ano prijel bych za ni.

Odpovědět

Re: Re: NEJ KURBA

03.06.2017 Monika Fastidiosa

No Čajkovského bych prsty u nohou na klavír asi nezvládla, ale jinak myslím, že je mám ohebné docela dost, tak se přijeď někdy podívat :-)

Odpovědět

Re: NEJ KURBA

03.06.2017 Monika Fastidiosa

Díky za pochvalu, zatím mě to pořád baví, mám v plánu v tom pokračovat :-) Monika

Odpovědět

JSI NEJ

01.06.2017 JSI NEJ

JSI PROSTĚ NEJ KURVIČKAA..

Odpovědět

Re: JSI NEJ

03.06.2017 Monika Fastidiosa

Zvlášť kompliment, ale děkuji :-) Monika

Odpovědět

KRÁSNÁ DÁMA

01.06.2017 hONZA

JSI NÁDHERNÁ.SEN KAŽDÉHO MUŽE..ÚŽASNÁ.LUXUSNÍ

Odpovědět

Re: KRÁSNÁ DÁMA

03.06.2017 Monika Fastidiosa

Děkuji za kompliment, snažím se :-) Monika

Odpovědět

Nožky

31.05.2017 Jiří

Jen škoda, ne nemáš galerii nohou nebo footjobu. Je možný footjob v punčoškách? Jiří

Odpovědět

Re: Nožky

01.06.2017 Dan

Máš pravdu, Moniky božské nožky by si svoji galerii určitě zasloužily. Třeba něco nafotí:-)

Odpovědět

Re: Nožky

03.06.2017 Monika Fastidiosa

Kluci, když já chci, abyste se na ně přijeli podívat osobně :-) Footjob v punčoškách samozřejmě dělám a dělám ho ráda. Monika

Odpovědět

Gigi

19.05.2017 Peta

Nemuze me nekdo potvrdit jestli je to Gigi z Brazilie? Jestli ano jedu za ni vychutnat si jeji nozky. Diky!!
vypada velice podobne telove ale skoda ze nevidim oblicej https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/1835/clip_images/slaveboy2.jpg

Odpovědět

Re: Gigi

24.05.2017 Monika Fastidiosa

Gigi, musím tě zklamat, to já určitě nejsem. Monika

Odpovědět


Re: Re: Gigi

28.05.2017 Peta

Mas ohebne prsty na noze jako gigi?

Odpovědět

Re: Re: Re: Gigi

03.06.2017 Monika Fastidiosa

Ohebné prstýnek nohou mám, ale jestli jako Gigi nevím, až se s ním potkám, tak to vyzkoušíme :-) Monika

Odpovědět

Re: Re: Re: Re: Gigi

03.06.2017 Monika Fastidiosa

Omlouvám se za ty překlepy a špatnou predukci, samozřejmě mělo být prsty na nohou a s ní... :-)Monika

Odpovědět

pochvala

17.05.2017 Martin

Monču můžu jen doporučit. Jezdím za ní pravidelně na masáže, zkusil jsem už i klasiku, určitě budu opakovat! Znám jí už asi 2 roky a její přístup je fakt milenkovský, když zrovna nemáme dalšího klienta, tak čas moc neřeší, nabídne panáka nebo něco nealko, je to u ní fakt pohodička a bezva relax. Mám celej život trochu problémy s rychlou ejakulací teď už asi Mončo víš kdo ti píše), na privátech sem s tím míval docela problém, každá slečna mě rychle udělala a pak vyhodila. Monča jde na mě pomalu, když cejtí že je to už na mě moc tak zvolní, když se udělám moc ryhle , tak to dá se mnou ještě jednou. Bezva krásná a inteligentní žena.

Odpovědět

Re: pochvala

19.05.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Martine,
máš pravdu, vím přesně o koho jde :-) Děkuji za recenzi. Monika

Odpovědět

Re: Re: pochvala

20.05.2017 Petr

Nejsi nahodou Gigi ktera delala nozky na webu hotgigigirl.com? Dekuju

Odpovědět

Moje paní

27.04.2017 Pavel

Moje madam. Dneska jsem si prohlížel Vaše nožky a s chuti bych je teď lízal. Váš osobní otrok Pavel.

Odpovědět

Recenze

26.04.2017 Michal

Dobře, když tady čtu ty pochvaly na Moniku, tak teda taky napíšu svůj názor. Začal jsem za ní jezdit na oral v autě asi před dvěma roky. Napoprvé to bylo super, krásná sympatická dáma v kostýmku a kozačkách na úrovni v hezkým autě, kuřba úžasná, řekl sem si fajn, ještě to určitě jednou zopakuju. Tak sem přijel podruhý, popátý, podesatý, pořád to bylo lepší a lepší až mi došlo, že začínám mít na té dámě docela závislost. Pak začala dělat erotický masáže, to bylo zase o level vejš, přijel sem poprvé, potřetí... No a teď začala dělat i klasiku, tak jsem to hned musel na dvě hodiny vyzkoušet a teď jsem s toho v prdeli, protože mě dvakrát nádherně ošukala a ještě mě znovu udělala u 69. Takže bacha na ni, trochu na ni vzniká návyk a jak tady čtu tak nejsem sám, s chlapama to prostě umí. Každopádně budu zase opakovat dokud mi stačí prachy

Odpovědět

Re: Recenze

27.04.2017 Jiří

Michale, zdravím! Domnívám se, že tvůj příspěvek je reakcí na moji recenzi a pokud se pletu, tak mne samozřejmě omluv. Tvé varování je určitě na místě, nicméně případné další "zájemce" jistě neodradí, ba naopak. Vlastně Monice přidává "kladné body". Na to dobré se zvyká snadno a rychle, a k závislosti pak stačí jen malý krůček. Takže děkuji za varování a beru si ho k srdci. S pozdravem, Jiří

Odpovědět

Re: Re: Recenze

03.05.2017 Monika Fastidiosa

Tak teď už pánové vlastně nevím, jestli je to dobrě nebo špatně :-) Monika

Odpovědět


Re: Re: Re: Recenze

04.05.2017 Honza

Však ty odpověď dobře znáš sama !!

Odpovědět

Re: Recenze

28.04.2017 Monika Fastidiosa

Tak teď Michalem už aspoň víš, proč se jmenuji Fastidiosa :-)

Odpovědět

Má první zkušenost

26.04.2017 Jiří

Velký pozdrav Monice a pár řádek pro ostatní, kteří, stejně jako dříve i já, hledají "služby" v této, řekněme, specifické oblasti. Musím v samotném úvodu poznamenat, že jsem o samotné návštěvě spojené s erotickou službou velmi váhal. Fyzická potřeba nakonec překonala veškeré rozpaky a pokud čte tuto recenzi někdo, kdo se momentálně potýká se stejným problémem v podobě rozhodnutí, zda ano nebo ne, rád bych takovému poskytl určité vodítko k dalšímu "kroku". Otázka zní: "Proč právě Monika?" A odpověď na tuto otázku: "Protože je se svým přístupem opravdu někde jinde". O způsobech a přístupu v běžném privátu vím pouze z doslechu, nicméně od lidí, kteří mají moji důvěru a netřeba o jejich zkušenosti pochybovat. Jsem tedy o to více rád, že jsem měl při svém prvním výběru tak "šťastnou ruku" a jsem rozhodnutý neměnit. Není to jen vlastní služba, ale i mnoho dalších detailů, které udělaly celkový zážitek tak výjimečným. Telefonické navádění na samotné místo, klíč od vstupních dveří domu skrytý pod rohožkou, pootevřené dveře útulného a parádně zařízeného bytu - to vše stupňovalo napětí i očekávání. Možná jsem prozradil kousek tajemství, ale nepochybuji, že kdokoli další bude tímto "rituálem" fascinován a dost možná dospěje ke stejnému rozhodnutí: Pokud někdy nějaké příště, pak určitě u Moniky. Zkrátka její přístup je jiný, takže mohu jen doporučit. Vyzkoušejte a přesvědčíte se sami! :-)

Odpovědět

Re: Má první zkušenost

26.04.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Jiří, děkuji ti za milou recenzi :-) Monika

Odpovědět

Re: Re: Má první zkušenost

27.04.2017 Jiří

Moniko, také díky! I to je jedna z věcí, která tě posouvá na vyšší "level". Schopnost komunikace. O této záležitosti jsme krátce popovídali a oba víme, jaké dojmy na "zájemce" o služby udělají opakované maily nebo telefonáty, na než nikdo nereaguje. Kontaktoval jsem dříve slečnu za stejným účelem. První odezva nulová, poté příslib domluvy termínu, dále vlastní termín a nakonec nic. Myslím, že každý zákazník, ať už se jedná o cokoliv (zboží, služby atd.), upřednostňuje útratu svých peněz tam, kde cítí, že je vítán. Ochota nechat někde část svého výdělku a ještě se doprošovat... Něco takového je minimálně zvláštní a lze to pochopit pouze v případě oblasti, kde není možnost výběru. Vím, že jsi "zavalena" stovkami e-mailů a o to více nutno ocenit tvé úsilí reagovat a odpovědět. Ještě jednou díky :-)

Odpovědět

Moje paní

23.04.2017 Pavel

Moc mě mrzí,že jsem včera nemohl být u své paní a lízat jí nožky

Odpovědět

Re: Moje paní

24.04.2017 Monika Fastidiosa

Však ty přijedeš jindy :-) Monika

Odpovědět

super 2 hodiny

13.04.2017 Šimon

Ahoj Moniku, byl jsem u tebe na 2 hodiny klasiky minulý pátek (ten všude zrzavý). Vím, že jsem tě chválil už při mým obchodu, ale až teď jsem našel tady na tvých stránkách tuhle rubriku, tak ti napíšu co jsem ti neřekl. Asi jsem se do tebe zamiloval, máš opravdu milenkovský přístup, vůbec jsem si během těch dvou hodin neuvědomoval, že jsi promiň, to tak píšu, slušně napsáno placená společnice. Fakt jsem si připadal jako s milenkou, asi pri svy inteligenci přesně víš co na chlapi platí. Pak jsem si spočítal, že když jsem měl skoro 2 roky milenku, tak jsem na těch hotelích, kytkám, vecerich a darkach ke vsemumoznymu utratil mnohem vic než 2000 za hodinu. Takže počítej se mnou ty zmije jedovatá:-), jednou týdně jsem u tebe. P.S. krásné kouřìš a neskutečně picháš:-) V pátek v 9 večer jsem u tebe!

Odpovědět

Pavel

11.04.2017 Madam

Miluji svoji paní a chci ji věrně sloužit a být nadále jejím otrokem.Užasné jsou je úžasné nožky. Dal bych za ni i život,který už mám stejně na vlásku

Odpovědět

Re: Pavel

12.04.2017 Mike

Nožky má opravdu nádherné .... !

Odpovědět


Re: Pavel

13.04.2017 Monika Fastidiosa

Kluci, děkuji vám oběma, ty Mike se zase určitě zastav a ty Pavle, můj otroku, mi smíš nadále sloužit. Monika

Odpovědět

Re: Re: Pavel

14.04.2017 Madam

Děkuji moje nádherná paní

Odpovědět

Menu 3

09.04.2017 Honza

U Moniky jsem byl začátkem března a stále na to vzpomínám... Příjemná paní, nechal jsem se hýčkat. Masáž příjemná, po krátké chvíli perfektní orálek, dále opět masáž a nakonec další výstřik při masáži prostaty. Zase zopakuji ;-)

Odpovědět

Re: Menu 3

13.04.2017 Monika Fastidiosa

Honzo, ráda tě zase uvidím! Monika

Odpovědět

První návštěva u Moniky

08.04.2017 Mike

Moniko, děkuji za úžasný zážitek - relax, odpočinek, vzrušení a dostatek něhy (ty vzájemné doteky jsou nezapomenutelné) ..... Doporučuji všem co stále váhají

Odpovědět

Re: První návštěva u Moniky

08.04.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Michale, děkuji za pochvalu, jsem ráda, že jsi to takhle vnímal, to je přesně to, co by si měli klienti ode mě odnášet a zase se vracet. Takže se zase někdy ozvi :-) Monika

Odpovědět

Re: Re: První návštěva u Moniky

08.04.2017 Mike

Tvé nabídky jistě využiji .... Krásný den. M

Odpovědět

Moje paní

04.04.2017 Pavel

Monika je moje paní a domina. Udělám vše,co mi poručí. Jsem její věrný otrok.

Odpovědět

Moje paní

04.04.2017 Pavel

Moje paní Monička je ta nweúžasnější a nejkrásnější žena jakou znám. Jem šťastný,že jsem jejím osobním otrokem abudu jí věrně sloužit.Hlavně miluji její nohy a zadeček. Budu jejím sluhou a otrokem dokud mě neodkopne.

Odpovědět

Moje paní

31.03.2017 Pavel

Viděl jste někdo krásnější ženu než je moje paní.? Já teda ne a jsem moc rád,že si mě vybrala za otroka

Odpovědět


krabičky došly

31.03.2017 Honza

Chtěl jsem mít, však víš, krabičku pro štěstí, kam schoval bych si tvá přivřená víčka, všechny tvé doteky, tvůj záhadný, ale krásný úsměv.
Krabičky došly. Co s tím?
Všechny návštěvy u tebe Moniko se mi vrývají do srdce a do paměti.
Moje mysl je taková moje krabička. Děkuji, že jsi. " Tak otevři oči"!!
................................. Připravíme housku.
Honza

Odpovědět

Re: krabičky došly

04.04.2017 Monika Fastidiosa

Honzo, to jsi napsal krásně!

Odpovědět

otrok

29.03.2017 Pavel

Stal jsem se osobním otrokem nejkrásnější Madam,kterou znám.Budu ji věrně sloužit a rád budu podložka pod její krásné a voňavé nožky. Jsem hrdý,že jsem její otrok.

Odpovědět

Monička

29.03.2017 Pavel

Monika je jedna z nejkrásnějších a nejmilejších žen,které jsem poznal. Rád lízám její nohy,které jsou nádherné. Považuji se za jejího otroka.

Odpovědět

oral v aute

27.03.2017 radek

pohodicka,doporucuji, prijemna holka, pripadal jak u nejake kamaradky

Odpovědět

Re: oral v aute

28.03.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Radku, děkuji za recenzi :-) Monika

Odpovědět

No já jsem lhář. Druhá recenze

25.03.2017 Honza

Děkuji

Odpovědět

Re: No já jsem lhář. Druhá recenze

25.03.2017 Honza

Jsem zbrklej, jako, "někdo" ! ZA PRVNÍ RECENZÍ SI STOJÍM Na 100% !!!
Ten titulek u druhé recenze. Mohu pouze konstatovat, že jsem popleta. Ten první titulek měl znít " první a poslední recenze" Moniko, musíš to brát s úsměvem.

Odpovědět

Moje první recenze v životě

25.03.2017 Honza

Když jsem byl Moniko u tebe poprvé, bylo to nádherné. Když podruhé, bylo to ještě hezčí a ono je to stále krásnější. Ta nádhera se stupňuje. Ještě druhý den po probuzení vnímám každý tvůj dotek "Mončo".
Honza

Odpovědět

Re: Moje první recenze v životě

27.03.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Honzo, to je od tebe moc milé, jako jediný jsi pochopil, že už nadpis této rubriky RECENZE NA MOJE SLUŽBY jsem zvolila proto, aby mě tady moji klienti chválili :-) Verbální pochvala při osobním setkání mě vždycky potěší, ale jsem sebestředná, tak takhle veřejně se o ní mohu také sebestředně podělit. Kéž by mi sem každý, kdo mě po schůzce chválí a opakovaně se vrací pochválil i tady :-) Těším se na příště, Monika

Odpovědět


Připínací penis

18.03.2017 Martin

Je možné aby jsi při dominantní masáži měla na sobě připínací penis?

Odpovědět

Re: Připínací penis

21.03.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj, když si ho přivezeš...

Odpovědět

Lízání kundičky Moničky

09.03.2017 Pavel

Zdravím krásnou Moniku. Byl zde dotaz na lízání a odpovězeno, že se neprovádí. Ale v nabídce je poloha 69......to mi nějak nejde do hlavy. Také je v nabídce služeb uvedeno líbání - jak je to s ním, případně s F líbáním ?? Děkuji. P.

Odpovědět

Re: Lízání kundičky Moničky

15.03.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Pavle, součástí erotických masáží nic takového není, pokud se jedná o nabídku sexuálních služeb, pak ano. Monika

Odpovědět

Re: Re: Lízání kundičky Moničky

15.03.2017 Pavel

Ahoj Mončo. Aha takhle to je. V tom případě se brzy ozvu a hrozně moc se těším protože jsi nádherná žena. Pavel

Odpovědět

Auto

28.02.2017 Jakub

Predem zduraznuji, ze nemam ve zvyku psat jakekoliv recenze ci hodnoceni, ovsem v pripade Moniky nemohu jinak. Zdobi ji vyborna komunikace, spolehlivost, dochvilnost. Pokud jde o sluzbu v aute jako takovou, je to pro me urcity rajc, ktery vyhledavam. Monika je diskretni, ma velmi nezna usta i ruce, pristupuje k veci velmi poctive. Pocitove vychazi spise jako skutecna milenka, nez jako placena sluzba. Sympaticka dama na urovni, bezva zena se skvelym pristupem a vsim co k tomu patri. Smekam.

Odpovědět

Re: Auto

02.03.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Jakube, děkuji za krásnou recenzi, vše samozřejmě vychází i od sympatického klienta :-) Těším se na příště, Monika

Odpovědět

dvě ženy :-)

20.02.2017 Petr

Ahoj , rád bych využil tvé služby v autě . Jaká by byla cena kdyby se mnou přijela partnerka kterou vzrušuje pohled jak mi to dělá jiná žena a třeba se i přidala s tebou na střídačku v orálu . Je stejně zaměřená jako ty ráda nosí vysoké podpatky samodržící punčošky atd. moc děkuji za tvou odpověď.
Petr

Odpovědět

Re: dvě ženy :-)

20.02.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Petře, tohle by bylo určitě lepší na bytě, v autě na to moc místa není. Cenu by jste si dohodli po telefonu nebo po e-mailu. Monika

Odpovědět

F

20.02.2017 Foot

Ahoj je možné aby jsi mela minisukni hnědé nosene silonky a botky na podpatku zavrene at silonky hezky voni ? :) dik za odpověď

Odpovědět


Re: F

20.02.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj, na tom není problém se domluvit. Monika

Odpovědět

dotaz

14.02.2017 Mates

Ahoj krásná sexy Moniko,
je součástí menu č.1, sexy prádélko jako jsou punčošky, podvazky a botičky na vysokém podpatku?

Odpovědět

Re: dotaz

17.02.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj, v autě jsem oblečená podle toho, odkud právě jedu, většinou kostýmek, minisukně, boty na podpatku. Jak mám být oblečena se dá dopředu domluvit u návštěvu na bytě. Monika

Odpovědět

Hlazení

07.02.2017 Tomáš

Ahoj, v průběhu návštěvy jsem se bál zeptat. Je možné tě povrchově hladit mezi nohama?:) díky T.

Odpovědět

Re: Hlazení

07.02.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Tomáši,
to je jediné zakázané místo na mém těle, je to pro mě otázka principu, tam je to jen moje :-) Monika

Odpovědět

Auto

06.02.2017 Petrr

Ahoj,je možný že by ses přede mnou udělala v autě? A je možný se udělat na tvoje tělo? Děkuji za odpověď.Petr

Odpovědět

Re: Auto

06.02.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Petře,
to, co píšeš je možné jen u mě na bytě, v autě ne. Monika

Odpovědět

galerie

06.02.2017 dan

Ahoj Mončo. Nová galerie je hodně dobrá, bylo by fajn starší galerie postupně vyměnit za nové. Zvlášť když máš tak šikovného fotografa:-)
Těším se na tebe a na tvoje úžasný nožky. pa

Odpovědět

Re: galerie

06.02.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj Dane, fotografií a myslím, že dobrých mám docela hodně. Problém je, že se jedná o profesionální fotografy a ti mají na ně autorská práva a já nejsem jejich vlastníkem. Bohužel spojení svých fotografií s nabídkou erotických služeb se brání, obávají se, že by fotografie aktu mohla být brána spíše jako pornografie a bez jejich souhlasu je zde tedy použít nemohu.

Monika

Odpovědět

Re: Re: galerie

06.02.2017 dan

Tak to musíš na naší další schůzku vzít fotoalbum. Jsem zvědavý:-)

Odpovědět


Re: Re: ceny

19.01.2017 Vysakal

Slušně jsem se zeptal pane rádoby vtipný rytíři v rezavé zbroji. Jelikož madam píše, že poplatek je vlastně symbolický, aby si připadala jako kurtizána, tak nevidím důvod proč zdražovat, když peníze, jak sama říká nepotřebuje. Rád bych se stavil, ale jak už jsem psal, jsem student a né majitel nadnárodní společnosti jako vy....

Odpovědět

Re: Re: ceny

22.01.2017 Monika Fastidiosa

No upřímně za 100 Kč platby navíc bych asi poklad nenakopala, když to zjednoduším, tak jsou to cca 3 l benzínu, 4 cheeseburgery, ale vlastně taky třeba 52 rohlíků, takže asi zlatokopka... Důvody jsem už vysvětlila níže...

Odpovědět

Re: ceny

22.01.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj, máš pravdu, že se změnila cena u orálku v autě na 500 Kč, ale jelikož obchodně řečeno poptávka převyšuje nabídku a já už všechny klienty prostě nestíhala, zvedla jsem o 100 Kč cenu. Ostatní služby jsou beze změny, naopak masáž prostaty při masáži minimálně 90 minut nabízím teď bez příplatku. Monika

Odpovědět

Re: Re: ceny

01.02.2017 nováček

Děkuji moc za odpověď. S tímto se nedá než soulasit a budu se těšit na návštěvu. Pa a pěkný den Moniko.

Odpovědět

Re: Re: ceny

22.02.2017 Thierry-mugler

Hosi mam dojem ze normalni chlap slysi 400 da automaticky 500 se divim ze nekoho zere 100 -))jeste muzete brecet ze mate gastroturky pardon za vlezeni do prispevku jinak 100kc to je prd

Odpovědět

footjob

11.01.2017 Viky

Ahoj Moniko, ještě jednou děkuji za úžasnou masáž prostaty, už jsem ji párkát zažil ale tahle byla úžasná!!! (byl jsem u tebe včera od 20 hodin). Určitě budu pravidelně opakovat (samozřejmě jen ze zdravotních důvodů :-)

Odpovědět

Re: footjob

22.01.2017 Monika Fastidiosa

Děkuji za uznání:-)

Odpovědět

web

05.01.2017 Petr

Moc hezký web. Gratuluji! A těším se na první návštěvu. Petr

Odpovědět

Re: web

11.01.2017 Monika Fastidiosa

Děkuji, vzhledem k tomu, že si ho dělám sama, tak mě uznání těší!

Odpovědět

Petr

31.12.2016 Petr

Ahoj Mončo :-),máš rada sprostou mluvu při tvých službách, rajcuje Tě to?

Odpovědět


Re: Petr

11.01.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj, sprostá mluva mi určitě nevadí a máš pravdu, někdy mě opravdu rajcuje :-) Monika

Odpovědět

:-)

29.12.2016 Jakub

Příběh spěchající manažerky, mluvící tak rychle do telefonu, že jsem jí sotva stihl rozumět, se po zabouchnutí dveří od bytu obrátil ve velmi příjemný, procítěný, jemný, avšak krátký zážitek.

Děkuji.

Odpovědět

Re: :-)

11.01.2017 Monika Fastidiosa

Děkuji za milý kompliment :-)

Odpovědět

Re: :-)

11.01.2017 Filip

když jsem jí volal tak měla celkem přísnej hlas ale při setkání je hrozně milá a šikovná :)))

Odpovědět

Foot fetish

27.12.2016 Pavel

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak máš velké nožky.

Odpovědět

Re: Foot fetish

11.01.2017 Monika Fastidiosa

Ahoj, mám konfekční velikost 37-38.

Odpovědět

Kour

18.12.2016 Charlie

Ahoj Moniko, delas i deepthroat? Zvladnes i muj vetsi nastroj (27 cm)? Muzu se ti udelat do krku?

Odpovědět

Re: Kour

19.12.2016 Monika Faktpičóza

Jasně brouku, dám tě na jeden nádech!

Odpovědět

Re: Re: Kour

19.12.2016 Monika Fastidiosa

Odpověď na tvůj dotaz nebyla ode mě, je neslušné zasahovat do komunikace jiných lidí. Pokud ale mám odpovědět na tvůj dotaz já.. To, co dělám já má být, a doufám že i je o pohodě, relaxaci, čistotě a něžných dotycích. Nic proti deeptroath ani proti oralu a s polykáním v osobním životě nemám, ale buď jsi moje stránky nečetl nebo je nepochopil...

Odpovědět

Moc skvělý zážitek

12.12.2016 Pavel

Ahoj Moniko,
navštívil jsem tě dvakrát v létě a byl jsem moc spokojený. Přemýšlím o tom,že až pojedu zase kolem tak zavolám.Díky moc.

Odpovědět


Re: Moc skvělý zážitek

14.12.2016 Monika Fastidiosa

Ahoj Pavle, každý kompliment mě potěší, určitě se zase zastav :-) Monika

Odpovědět

úžasně kouříš

07.12.2016 Matěj

Ahoj Moni, chci ti ještě jednou poděkovaza bezva hoďku, úžasně kouříš, škoda že neděláš i sex ale i tak to bylo moc fajn. Určitě se zase zastavím. Matěj (dnes od 15 hodin)

Odpovědět

Re: úžasně kouříš

08.12.2016 Monika Fastidiosa

Ahoj Matěji,
děkuji za pochvalu, ráda tě zase uvidím. P.S. Sex za peníze opravdu nedělám, to je moje zásada. Monika

Odpovědět

Re: Re: úžasně kouříš

26.04.2017 Monika Fastidiosa

...nakonec i zásady člověk postupem času mění :-)

Odpovědět

rezervace

06.12.2016 David

Ahoj Moniko,
včera sem sme spolu mluvili po telefonu, měla si už všechno plné, můžu se objednat tady? David

Odpovědět

Re: rezervace

06.12.2016 Monika Fastidiosa

Ahoj Davide,
když se mi nemůžeš dovolat, tak mám právě klienta, lepší je poslat zprávu a já tě pak jen krátce prozvoním. Pro objednání můžeš použít i kontaktní formulář, ale to je pak lepší určitě aspoň den dopředu.
Monika

Odpovědět

Grazie!!!!

06.12.2016 Fabio

Monika, grazie per il tio pompino, sei veramente meravigliosa, in gennaio ritorno a Praga, ti vengo di nuovo a trovare! Fabio

Odpovědět

Re: Grazie!!!!

06.12.2016 Monika Fastidiosa

Ciao Fabio, sono contenta che anche tu sei stato contento, nel caso che tu abbia voglia a trovarmi di nuovo ti vedró con il piacere! Monika

Odpovědět

© 2023 by David Cam.

Proudly created with Wix.com
 

  • w-facebook
  • w-flickr
  • Twitter Clean